KPR Beton A/S

Om os

Vi sætter en ære i at levere et stykke arbejde i høj kvalitet og til den aftalte tid og pris

Velkommen til

KPR Beton A/S – en moderne og nytænkende virksomhed, der brænder for at udføre betonarbejde af højeste kvalitet for vores kunder.

Vi er et seriøst og kvalitetsbevidst firma, der kan løse mange forskellige former for beton- og anlægsopgaver. Vi lægger vægt på, at opgaverne bliver løst med kvalitet for øje, og at alle regler og forskrifter bliver overholdt. Vores sikkerhed er din sikkerhed.

Vi er først tilfredse med vores arbejde, når vores kunder er det. Hos KPR Beton A/S sætter vi en ære i at levere et stykke arbejde i høj kvalitet og til den aftalte tid og pris.

Vores kompetencer omfatter betonarbejde i alle afskygninger. Det kan være alt lige fra punktfundamenter, terrændæk, gulve, vægge og trapper til etablering af nye kældre og fundamentforstærkning.

KPR Beton A/S er autoriseret kloakmester og vi har faguddannede medarbejder til at udføre alle former for kloakopgaver i forbindelse med grundstøbning og byggemodninger. Herunder etablering af regnvandsfaskiner og udførelse af LAR-projekter.

Desuden har vi erfaring med mange forskellige typer anlægsopgaver så som kystsikring og støttemure i beton.

Lyder det interessant?

– så kontakt os endelig for mere information eller for tilbud.

Luk menu